Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Ihrisko za kostolom Kvetoslavov

Vyriešený
Prijatý: 22.01.2021
Zodpovedaný: 27.05.2021
Autor: Anonym
Zodpovedal: Obec Kvetoslavov

Podnet:

Dobrý deň pán starosta, dali by sa vrátiť 2 hojdacky pre väčšie deti s konštrukciou ktorá bola na ihrisku pred osadenim konštrukcie nových hojdaciek pre batolata?Moje dieťa ma 4 roky a nesmierne ťažko sa da vystúpiť z tychto hojdaciek.Predtým tam bola osadená robustna konštrukcia s hojdackami ktoré uniesli aj dospelú osobu, pokiaľ viem nebola poškodená, konštrukcia aj hojdacky boli vo vynikajúcom stave.Kam bola ta staršia konštrukcia s dvoma zltymi hojdackami umiestnena? Dá sa naspäť osadit na ihrisku vedla tych hojdaciek so zabranou? Miesta je tam dosť.Nie som sama ktorá je nespokojná a ma takýto názor.Touto zmenou sa ihrisko koncipuje skor pre malé deti.Myslím si, ze by ihrisko malo patriť všetkým deťom, aj väčším.Preto prosím o navrátenie pôvodnej konštrukcie s dvoma zltymi drevenými hojdackami na ihrisko.


Odpoveď:

Dobrý deň,

Na ihrisku sa momentálne nachádzajú húpačky v dvoch veľkostiach, 2 menšie + 1 väčšia. Tieto húpačky sú certifikované a boli súčasťou dodávky detského ihriska. 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.