Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Uzor & Fakov

Vyriešený
Prijatý: 16.02.2023
Zodpovedaný: 17.02.2023
Autor: Anonym
Zodpovedal: Obec Kvetoslavov

Podnet:

Dobrý deň všetkým...Tak nám zobrali POŠTU/ nie počtom prihlásených obyvateľov zvíťazila obec HVIEZDOSLAVOV, podľa mňa ich je tam prihlásených menej,/silou PEŇAZÍ, končí aj pani v predraženom konzume / vraj účet za energie/ a čo mi tu vlastne....budeme robiť,hm?Nemáme bankomat, krčma, ktorá zabávala až do 02.00h, žiaden obchod, predražené mäsiarstvo nám jedine zostalo....žiadam o zriadenie obchodu v časti Úzor, pri stanici Kvetoslavov zastávka, žiadam o osvetlenie od Kvetoslavov zastávka až po Kvetoslavov koniec, žiadam o dobudovanie chodníka od pekárne až po Seneckú ul a žiadam o znovuzavdenie knižnice, ktorá tu bola, vďaka


Odpoveď:

Dobrý deň, počet obyvateľov si môžete overiť na stránke scitanie.sk, zistíte ktorá obec má viac. Ďalšie prevádzky... (ktoré spomínate).. síce je nemilé, že skočili, ale sú to komerčné projekty, ktoré neboli, nie sú a ani nebudú zriaďované obcou.

Chodník na Hlavnej po Seneckú je procese, rieši sa financovanie v spolupráci s TT SK. O nejakej knižnici sa určite do budúcna uvažuje, žiaľ priestorové kapacity obce sú aktuálne nevyhovujúce.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.