Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Kanalizácia - Záhradnícka ulica

Vyriešený
Prijatý: 03.03.2023
Zodpovedaný: 06.03.2023
Autor: Horníčková
Zodpovedal: Obec Kvetoslavov

Podnet:

Dobrý deň, chcem sa opýtať, či bude obec v dohľadnej dobe riešiť kanalizáciu na Záhradníckej ulici a akým spôsobom. My, ako obyvatelia platiaci dane máme rovnaké právo na tieto služby ako ostatní obyvatelia dediny, ktorí za kanalizáciu platia omnoho menej ako my za vývoz žumpy. Platby za vývoz žumpy sa neustále zvyšujú (momentálne 100 EUR za 1 vývoz), bude obec kompenzovať tieto náklady obyvateľom, ktorí nemajú možnosť napojiť sa na obecnú kanalizáciu? Otázka tiež znie, dokedy bude možné vývozy žúmp realizovať, nakoľko o chvíľu nebude kam. Žiadam o prerokovanie na obecnom zasadnutí a podniknutie krokov na dobudovanie kanalizácie, nakoľko túto otázku obec dlhodobo nerieši. Otázku som už raz pridávala, ale odvtedy sa s tým nič nerobilo. Ďakujem


Odpoveď:

Dobrý deň, obec nemá vypracovaný projekt kanalizácie na Záhradníckej a ani obec nemá dostatok financií na taký nákladný projekt.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.