Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Kanalizácia - upozornenie

SÚBOR
Dátum: 26.02.2020
Autor: Obec Kvetoslavov
Počet videní: 2373
Kanalizácia - upozornenie

.

Vážení spoluobčania.

Na fotografii pod textom môžte vidieť ako vyzerá čerpadlo týždeň po vyčistení prečerpávacích staníc.

Je smutné že niektorí občania si mýlia kanalizáciu s odpadkovým košom. Vlhké utierky, vatové tyčinky, handry a podobné veci do kanalizácie nepatria.

Porosím vás dbajte na to aby sa tieto veci nedostávali do kanalizácie nakoľko odstavia čerpadla. Zhodou okolnosti obidve čerpadlá z tejto čerpacej stanice sú ani nie týždeň po oprave. A verte opravy nie sú lacné. Je len február a už sme mali 4 čerpadla v oprave. Nehovoriac o tom že musíme zabezpečiť vývoz fekálnym autom, čo samozrejme zvyšuje náklady.

Táto čerpacia stanica zabezpečuje Astrovú a Muškátovú ulicu. Podobne je na tom aj čerpacia stanica v lokalite Rozárium a Pri lesíku kde bolo naviac mastnôt. Pritom jedle oleje sa dajú odovzdať na zbernom mieste v plastových fľašiach.

Skúste sa tým zamyslieť aby sme si zbytočne nevytvárali problémy ktoré zvyšujú náklady na chod kanalizácie a dokážu značne znepríjemniť život obsluhe kanalizácie aj vodičom fekálnych aut a samozrejme aj vám ak neodtekajú splašky tak ako by mali.

S pozdravom

Zoltán Sojka, starosta obce.

 

 

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
image Veľkosť: 136.5 kB Formát: jpg Dátum: 26.2.2020

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.