Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Výsledky a poďakovanie

Autor: Obec Kvetoslavov
Počet videní: 1167
Výsledky a poďakovanie

Výsledky víkendového skríningového testovania na COVID-19 od 22.-24. januára 2021:

počet vykonaných antigénových testov  bolo spolu 994 a z toho počet pozitívne testovaných bolo 6 

 

Vážení občania, dovoľte mi, aby som touto cestou vyjadril úprimné poďakovanie MUDr. Oli Novotnej za organizáciu skríningového testovania uskutočneného v našej obci počas uplynulých dní. Ďakujem aj jej tímu zdravotníkov a dobrovoľníkov za profesionálny, srdečný a ľudský výkon. Veľké ďakujem za ich obetu vlastného zdravia pre nás všetkých, na úkor času stráveného s vlastnými rodinami v tomto ťažkom období. Veľmi si ich vážim, pretože bez ich pomoci by to nebolo možné. Myslím, že môžem s určitosťou napísať, že celkový priebeh tohto kola testovania prebehlo nad naše očakávania, hladko a bez problémov, bez čakania v dlhých radoch, čo spríjemnilo aj to nepríjemné (samotné vyšetrenie).

Poďakovanie patrí aj zamestnancom OCÚ, ktorí zabezpečili všetko potrebné k hladkému priebehu. Nemôžem zabudnúť ani na dobrovoľných hasičov z Veľkej Paky, ktorí každý deň zabezpečili dezinfekciu priestorov.

Ďakujem aj Pekárni Kvetoslavov za sponzorský dar pre personál, ktorým našim dobrovoľníkom spríjemnili deň.

A v neposlednom rade ďakujem všetkým, ktorí ste sa prišli otestovať, za zodpovednosť, súdržnosť, trpezlivosť, ktoré ste tak voči sebe aj nám prejavili.

Želám nám všetkým najmä pevné zdravie, lebo to nie je len fráza. Je to naozaj to najdôležitejšie čo máme!!!

Zoltán Sojka, starosta obce