Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Projekt prímestskej autobusovej dopravy

SÚBOR
Dátum: 12.09.2019
Autor: Obec Kvetoslavov
Počet videní: 1890
Projekt prímestskej autobusovej dopravy

Prímestská autobusová doprava do a z Bratislavy štartuje v pondelok 16.09.2019

Od pondelka 16.09.2019 štartuje avizovaný projekt prímestskej autobusovej dopravy do a z Bratislavy, ktorý má podstatne uľahčiť pravidelné cestovanie za prácou i vzdelaním ako aj ponuknúť adekvátnu, modernú, rýchlu a bezpečnú konkurenciu preplnenému vlakovému spojeniu, ktoré je zatiaľ jedným možným hromadným a ako-tak ekologickým spojením do nášho hlavného mesta, Bratislavy.

Vyhradené "bus pruhy" v Bratislave stále pribúdajú, preto budete na Autobusovej stanici Mlynské Nivy vždy skôr autobusom než autom. Schválené cestovné poriadky nájdete nižšie v prílohe tohto článku.

    V Kvetoslavove sú na prepravu pripravené 3 autobusové zastávky:

1. Kvetoslavov - Neoprot

2. Kvetoslavov - kostol

3. Kvetoslavov - železničná stanica

Prepravu zabezpečuje SAD Dunajská Streda a.s., Dunajská Streda, Bratislavská cesta 918/2, tel.č.: 0910 49 49 49, a teda ide o moderného dopravcu, ktorý ponúka možnosť objednania čipovej karty, vďaka ktorej možno cestovať lacnejšie a prakticky bezhotovostne, aj veľmi jednoducho - emailom. Viac informácií ohľadom dopravnej čipovej karty nájdete na stránke   https://www.sadds.sk/sk/ziadost-o-dopravnu-kartu . Čipovú kartu si môžete kedykoľvek dobiť u šoféra autobusu a kredit sa v nej jednoducho bude míňať len vtedy, keď budte reálne cestovať - z ľubovoľnej zastávky, z ktorej chcete. Ak chcete cestovať pravidelne a využívať pritom zľavy, odporúčame si vybaviť túto kartu čo najskôr...

Každou Vašou cestou týmito autobusmi, každým Vaším minutým eurom podporujete rozpočet obce Kvetoslavov, pretože eventuálne straty sú hradené práve z rozpočtu obcí Kvetoslavov a Hviezdoslavov, ktorý tiež spolupracuje na tomto projekte.

V prílohe nájdete aj cenový výmer Trnavského samosprávneho kraja, ktorý stanovuje výšku cestovného a okruh zliav cestovného.

                                                                                    Zotlán Sojka

                                                                             starosta obce Kvetoslavov

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
Cp-linka-201-433 Veľkosť: 40 kB Formát: pdf Dátum: 12.9.2019
Cenovy-vymer-ttsk-pre-sadds Veľkosť: 174.4 kB Formát: pdf Dátum: 12.9.2019
Bus BA (002) Veľkosť: 510.7 kB Formát: jpg Dátum: 7.10.2019

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.