Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Nahlasovanie protispoločenskej činnosti

SÚBOR
Dátum: 21.09.2023
Autor: Obec Kvetoslavov
Počet videní: 457
2 min. čítania

Zásady podávania, preverovania a evidovania podnetov súvisiacich s oznamovaním protispoločenskej činnosti.

Obec Kvetoslavov v súlade so zákonom č. 54/2019 o ochrane oznamovateľov protispoločenskej činnosti  a o zmene a doplnení niektorých zákonov vydáva Zásady podávania, preverovania a evidovania podnetov súvisiacich s oznamovaním protispoločenskej činnosti.

Zásady boli schválené starostkou obce Ing. Soňou Frankovou 21.09.2023,   s účinnosťou od 01.10.203, nájdete ich v súbore na stiahnutie nižšie.

 

  • Za obec Kvetoslavov úlohy zodpovednej osoby podľa zákona č. 54/2019 Z. z. o ochrane oznamovateľov protispoločenskej činnosti a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len „zákon“) plní  hlavný kontrolór obce.

 

  • Hlavný kontrolór plní úlohy zodpovednej osoby aj vo vzťahu k rozpočtovej organizácii zriadenej obcou, Základná škola, Školská 266/3, 930 41 Kvetoslavov, ktorá zamestnáva menej ako 50 zamestnancov (ďalej len „rozpočtová organizácia“).

 

Písomné oznámenie  sa podáva na adresu:

Obec Kvetoslavov

Hlavný kontrolór obce

Senecká ulica 258/31

930 41  Kvetoslavov

 

Písomné oznámenie má byť podané v uzatvorenej obálke s označením „Neotvárať - INTERNE CHRÁNENÉ - do rúk hlavného kontrolóra obce“.

 

Oznámenie elektronickou formou sa podáva na emailovú adresu:  kontrolor@obeckvetoslavov.sk.

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
Zásady podávania a preverovania oznámení Veľkosť: 220.9 kB Formát: pdf Dátum: 21.9.2023

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.