Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Leo Express

Dátum: 01.12.2023
Autor: Obec Kvetoslavov
Počet videní: 972
3 min. čítania
Leo Express

Všetko o cestovaní s Leo Express

ZVEZTE SA S NOVÝM DOPRAVCOM

Na Podunajsku môžete od 10. decembra cestovať modernými nízkopodlažnými jednotkami dopravcu Leo Express s klimatizáciou a wi-fi pripojením. Vďaka bezbariérovému nástupu sú vlaky prispôsobené na prepravu cestujúcich na ortopedickom vozíku, ľahko preveziete aj kočíky, bicykle alebo lyže.

 

Na trati Bratislava – Kvetoslavov – Dunajská Streda – Komárno sa môžete zviezť vlakmi s kapacitou vždy takmer 240 miest, z toho 140 miest na sedenie, každý deň Leo Express vypraví takmer 100 spojov. S novým cestovným poriadkom navyše došlo k zahusteniu spojov a navýšeniu kapacity medzi Dunajskou Stredou, Kvetoslavovom a Bratislavou, kde vlaky v špičke jazdia až v 20-minútovom intervale. Na trase dopravca zachováva rovnaké ceny cestovných lístkov. 

 

Lístky zakúpite na webe Leo Express, v mobilnej aplikácii, v pokladni na hlavnej stanici v Bratislave alebo priamo vo vlaku, kde môžete zaplatiť aj platobnou kartou. Vo vlaku sa môžete preukázať tlačenou alebo elektronickou verziou lístka. Pre cestovanie môžete uplatniť preukaz IDS BK i kartu ŤZP. Študenti a seniori majú nárok na 100% zľavu po predložení preukazu, ktorý je možné získať v pokladniach ZSSK. 

 

ČASOVÉ TRAŤOVÉ CESTOVNÉ LÍSTKY

Ideálnou variantou pre pravidelné dochádzanie je časový traťový lístok, s ktorým môžete po zvolenej trati cestovať ľubovoľne a opakovane po dobu jeho platnosti. V ponuke sú varianty na 7, 30 a 90 dní. Jedinou podmienkou je registrácia vo vernostnom programe Smile Club.

 

Cestujte za 1€ denne! Získajte DunajPass, limitovanú edíciu časových lístkov s ročnou platnosťou. S nákupom neváhajte, v predaji je len obmedzený počet špeciálnych lístkov.

 

PREPRAVA

Cestujete so svojim štvornohým miláčikom vlakom Leo Express? Za prepravu asistenčného psa či malého psa v prepravke neplatíte nič. Na prepravu väčšieho psa, bicykla, lyží či nadrozmernej batožiny je nutné zakúpiť si jednorázový alebo celodenný lístok.

 

APLIKÁCIA

S mobilnou aplikáciou Leo Express nakúpite cestovné lístky na pár kliknutí, získate aktuálne informácie o svojom spoji a vďaka registrácii vo vernostnom programe Smile Club navyše ušetríte. Všetky svoje cestovné lístky uvidíte pohromade a za každú uskutočnenú cestu dostanete cashback podľa aktuálnej vernostnej kategórie.

www.le.cz/app

 

ZOSTAŇTE V SPOJENÍ

Chcete sa dozvedieť o novinkách či špeciálnych ponukách ako prví? Sledujte facebookovú stránku @leoexpress.podunajsko alebo sa prihláste na odber newslettera na leoexpress.sk/podunajsko

KONTAKT

Bratislava hlavná stanica

(+421) 222 112 112

info@leoexpress.sk

 

DunajPass