Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Mikulášske poďakovanie

Dátum: 04.12.2023
Autor: Obec Kvetoslavov
Počet videní: 627
3 min. čítania
Mikulášske poďakovanie
Mikulášske poďakovanie.
Týmto sa chceme poďakovať  Vám, sponzorom : 
Pekáreň Kvetoslavov
Dobrý ježko
Dukacso
Oma&Luj
Metro

ako aj Vám, našim milým a štedrým obyvateľom – rodine Kotschovej, rodine Vinczeovej, rodine Držíkovej, rodine Hanulcovej, rodine Bačinskej za vašu štedrú materiálnu a finančnú podporu akcie „Mikuláš v Kvetoslavove“, konanej v sobotu, 2. decembra 2023. 

Ďakujeme Mikulášovi, Anjelikovi i Čertovi za ich výnimočný výkon.

Kobylke Blanke za trpezlivé ťahanie voza s balíčkami.

Taktiež ďakujeme všetkým dobrovoľníkom, ktorí pomáhali  balíčky pre deti baliť, Martinke Šturdzíkovej za úpravu kostýmov a ušitie novej mikulášskej čiapky, aj všetkým, ktorí obetovali svoj čas a energiu v prospech vytvorenia krásneho zážitku pre naše deti a celú komunitu Kvetoslavovčanov.

          Vaša podpora nám nielenže umožnila zorganizovať túto krásnu akciu plnú radosti a smiechu, ale tiež nám ukázala, aký silný je náš spoločný záväzok k obci a jej rozvoju. S Vašou pomocou sme dokázali vytvoriť magickú atmosféru a priniesť úsmev všetkým na tváre našich najmenších.

          V mene organizátorov a predovšetkým našich detí, by sme chceli vyjadriť našu hlbokú vďačnosť za váš čas, dobrú vôľu a štedrosť. Sme hrdí, že máme takých úžasných ľudí vo svojej komunite, a tešíme sa na ďalšie spoločné projekty.

          S úprimným pozdravom,

                                                        Organizátori akcie, vaši Kvetoslavovčania.